FAQ

Kontakta ditt försäkringsbolag för telefontid till den behandlande läkare.

Boka en telefon- eller återbesökstid (det som överenskommits vid besöket) till din ordinarie läkare via ditt försäkringsbolag. I särskilt brådskande fall kan man få besked av annan läkare. Bedömning av återfall av tidigare besvär måste alltid bokas via ditt försäkringsbolag.

Du kan finna rehabiliteringsprogrammen under fliken

Sjukgymnastik-Träningsprogram. Om ändå oklart så E-maila oss:

info@sportsmed.se

Läs på hemsidan vad som gäller för din operation. Där finns

information kring detta. Om ändå oklart E-maila oss på info@sportsmed.se med din fråga. Är det brådskande ring 031-81 80 83.

Ring 031-81 80 83 och tala med en av våra sjuksköterskor.

Preoperativ information angående medicinering och tvättråd samt specifik information avseende de flesta typingrepp finns på på hemsidan under information kring operation.
Om andra frågor E-maila till opkoordinator@sportsmed.se eller ring 031-81 80 76 och tala med Inci Baranto, cure vår operationskoordinator.

Ring oss på 031-81 80 83 och be att få tala med vederbörande sjuksköterska.

E-maila oss på info@sportsmed.se och ange preparat, buy styrka och mängd så administrerar vi en läkarkontakt. Ange om det är mer brådskande. Det utgår ett SMS som bekräftelse till ditt angivna mobilnummer om receptet direkt (utan kontakt) kan utfärdas och är då färdigt att uthämtas på valfritt apotek.

Behöver du om eller avboka din sjukgymnastiktid så skall du kontakta oss på SportsMed. Du kan gärna skicka ett e-mail på info@sportsmed.se Ange namn, healing personnummer och vad det gäller. I brådskande fall ring oss på 031-818166. Om du avbokar senare än 1 dag före besöket debiteras du en kostnad på 300 SKr.

För att träffa en Läkare eller Sjukgymnast på SportsMed behöver du ha en sjukvårdsförsäkring. Kontakta din handläggare på ditt försäkringsbolag för att boka en tid.

Träningsprogram för vanliga diagnoser och efter olika operationer finns på vår

hemsida (under ”rehab”).

Behöver du om eller avboka din läkartid så skall du kontakta ditt försäkringsbolag.